Somnio_filmfestival archief somnio filmfestival home_somnio_filmfestivalorganisatie_somnio_filmfestivallocatie_somnio_filmfestivalprogramma_somnio_filmfestivalvideokunst_somnio_filmfestivalcultuur voor iedereen_somnio_filmfestivalsponsors_somnio_filmfestivaltickets_somnio_filmfestivalcontact_somnio_filmfestival

 

Vriend worden van SOMNIO!
Voor particulieren en bedrijven

Wat SOMNIO is en doet

SOMNIO is een jong, uniek, internationaal filmfestival dat bijzondere films en documentaires een podium geeft die niet in bioscopen en filmhuizen geprogrammeerd worden, maar die het absoluut verdienen om gezien te worden.

SOMNIO is ook een videokunsttentoonstelling die werken van zowel gevestigde als jonge, net afgestudeerde, getalenteerde kunstenaars op inspirerende wijze en buiten de ruimte van het museum presenteert.

Het ontstaan van SOMNIO

SOMNIO 2011 is op pure wilskracht, met veel passie en met de bijzondere inzet van een groot aantal mensen tot stand gekomen. Filmfanaten, film- en documentairemakers, kunstenaars, vrijwilligers en maatschappelijk betrokken sponsors hebben SOMNIO een ziel en een vorm gegeven. Zo heeft dit festival het hart van de bezoekers gewonnen.

De financiering van SOMNIO

Ondanks de ongunstige tijd waarmee kunst- en cultuur-initiatieven geconfronteerd worden, heeft het SOMNIO-team een aantal fondsen en organisaties ervan kunnen overtuigen om SOMNIO 2012 financieel te steunen. Daarnaast steunen verschillende organisaties SOMNIO in natura en, niet te vergeten, werken veel vrijwilligers mee! 

Naast het geweldige aandeel van alle SOMNIO-betrokkenen heeft het festival de steun van het publiek en van donateurs - de vrienden van SOMNIO - ook hard nodig. Met deze extra steun kunnen wij dit festival samen dragen en ervoor zorgen dat een zo groot mogelijk publiek samen unieke, onvergetelijke, verrijkende en magische filmmomenten beleeft.

Hoe wordt u vriend van SOMNIO en wat krijgt u ervoor terug?

Al vanaf € 20,- wordt u vriend van SOMNIO. Naast onvergetelijke filmmomenten genieten vrienden van SOMNIO de volgende voordelen:

Donaties vanaf € 30,- geven andere voordelen, zoals meerdere gratis toegangskaarten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De stappen om vriend van SOMNIO te worden

Voor particulieren:

Voor bedrijven:

Neem contact op met SOMNIO voor de verschillende mogelijkheden.facebook_somnio

Webdesign: 2DSign