Somnio_filmfestival Terug naar Somnio 2012 Terug naar Somnio 2012 home_somnio_filmfestivalorganisatie_somnio_filmfestivallocatie_somnio_filmfestivalprogramma_somnio_filmfestivalvideokunst_somnio_filmfestivalsponsors_somnio_filmfestivaltickets_somnio_filmfestivalcontact_somnio_filmfestival

vrijwilligers_Somnio_filmfestival

sponsors_Somnio_filmfestival

filmselectie_Somnio_filmfestival


Affiche film "Cape Town Soup"

Organisatie SOMNIO Filmfestival 2011

Een initiatief van Stichting SOMNIO

SOMNIO App. ND is een non-profit, niet gesubsidieerd initiatief. Het festival werd ontwikkeld door Stichting SOMNIO in samenwerking met Kunsteyssen, centrum voor hedendaagse kunst Noord-Holland Noord; alle deelnemende filmmakers en filmproducenten en wordt facilitair gesteund door filmschool De Open Studio, Theater en Filmhuis Provadja en Hal 25.

SOMNIO dankt zijn bestaan daarnaast aan een geweldig team van vrijwilligers en aan de inzet van Stichting De Waaier, makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dankzij Stichting de Waaier wordt SOMNIO door een aantal onmisbare bedrijven in natura gesponsord.

Onze dank aan het Eye Film Instituut Nederland voor het meedenken aan de programmering van de experimentele films van het festival en aan IJswater Films voor het vertonen van de 10 korte films die de afgelopen 10 jaar in veel festivals vertoond zijn geweest.

Bijzondere dank aan Casper Thiel die de huisstijl en het drukwerk van het festival heeft ontworpen en aan Jeroen van Dijk die de website van SOMNIO ontworpen en gebouwd heeft.facebook_somnio

Webdesign: 2DSign