Somnio_filmfestival Terug naar Somnio 2012 home_somnio_filmfestivalorganisatie_somnio_filmfestivallocatie_somnio_filmfestivalprogramma_somnio_filmfestivalvideokunst_somnio_filmfestivalsponsors_somnio_filmfestivaltickets_somnio_filmfestivalcontact_somnio_filmfestival

somnio_filmfestival
Still film "Winterland"

somnio_filmfestival
Still film "Ik wil oud worden in China"

somnio_filmfestival
Still film "Kaikohe Demolition"

logo_somnio_filmfestival

Festival van de niet-gedistribueerde film

Met lovende krantenkoppen en een zeer enthousiast publiek mogen we constateren dat de eerste editie van SOMNIO geslaagd is. ‘SOMNIO is meer dan film’, ‘inspirerend programma en locatie’, ‘Berlijnse sferen’ en ‘Dit festival voelt aan als een speeltuin!’. 

Nogmaals bedanken wij het publiek, de deelnemende filmmakers en kunstenaars, de vrijwilligers en al onze sponsors, zonder wie SOMNIO noch lof hiervoor hadden kunnen bestaan. Zíj hebben ervoor gezorgd dat in slechts drie maanden dit vernieuwende, niet-gesubsidieerde, non-profit festival van de grond kon komen.

En SOMNIO gaat door! Een knisperende tweede editie is in de maak, waarin we zullen voortbouwen op al het goede van dit jaar. Volg onze site voor de nieuwste ontwikkelingen, festivaldata, deelnamemogelijkheden en sponsoracties.

Tot ziens op SOMNIO 2!

In de Pers

compleet FM
Noord-Hollands Dagblad 1
Alkmaars weekblad

Noord-Hollands Dagblad 2

Noord-Hollands Dagblad 3
mpodia
Plugout

Vrienden_worden_Somnio_Filmfestival


facebook_somnio

Webdesign: 2DSign